Thursday, May 5, 2011

Gegar 1000 blog : May 2011



Siapa tidak kenal Ben Ashaari,blogger yang tersohor itu, sana sini orang pasti menyebut-yebutnya..dari itu saya juga tidak ketinggalan untuk turut serta untuk merasa gegarannya. Lagi pula sangat mudah untuk menyertainya...mari-mari semua kita GEGARKAN!!!

27 comments:

  1. toinkkk toinkkk~ MTT singgah dari blog Incik Ben..Klw sudi meh la skodeng.. :)

    http://lailyqaisyirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Capian Cakes N CookiesMay 5, 2011 at 11:51 PM

    Terima kasih sudi singgah.."so sweet u r blog", keep in touch ok..

    ReplyDelete
  3. datang dari blog Abg Ben ^_^
    folow u:) slamat berkenalan dude!!

    http://sikenitcomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Jengah kat sini sekejap baru lepas jalan-jalan dekat blog En Ben..sudi-sudikanlah jengah dan follow blog saya...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. terliur tngk kek2 tu... follow blog ni mana tau nak order nanti... heee... jom gegar

    http://sueperbs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hye2.....salam gear dr blog abg ben!

    U've been followed!

    Follow me too!

    http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Caspian Cakes N CookiesMay 6, 2011 at 3:59 PM

    "Thank you to my dear" si kenit comel sbb sudi singgah kat blog yang x seberapa ni..

    ReplyDelete
  8. Caspian Cakes N Cookies to RahmahMay 6, 2011 at 4:05 PM

    Thank you so much Rahmah...I'll be follow u back and u r blog so happenning and wish u happy mothers day.

    ReplyDelete
  9. Caspian Cakes N Cookies to SueperbsMay 6, 2011 at 4:08 PM

    Terima kasih superb sbb sudi singgah, saya akan follow u balik dan jangan lupa kalau nak makan kek bolehlah tempah..hehehe siap promote lak

    ReplyDelete
  10. Caspian Cakes N Cookies to yuhanisMay 6, 2011 at 4:10 PM

    Terima kasih buat yuhanis sbb sudi singgah, saya akan follow balik.

    ReplyDelete
  11. gegarr :)

    sudi singgah la blog ima ,


    http://imaza93luvgreen.blogspot.com .

    ReplyDelete
  12. Caspian Cakes N Cookies to imaza93May 6, 2011 at 7:49 PM

    Terima kasih ima sudi singgah, blogmu sangat berinfo...

    ReplyDelete
  13. Caspian Cakes N Cookies to NiaMay 9, 2011 at 1:33 AM

    Terima kasih kpd adik Nia kerana telah menggegar blog akak...so nice u r blog.

    ReplyDelete
  14. Caspian Cakes N Cookies to Ly tulipMay 9, 2011 at 1:39 AM

    Ly Tulip terima kasih sudi singgah blog akak..."all the best" akan apa yg anda buat dihari2 yg mendatang..

    ReplyDelete
  15. Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

    KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

    Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

    ReplyDelete
  16. Capian Cakes N Cookies to Bdk Kck SiteMay 9, 2011 at 3:03 AM

    Terima kasih sudi singgah, memang sejak kebelakangan ini, blog akak terasa bergegar betul..blog Bdk kck site sgt bestla..mybe sbb kartun dia kot...hehehe

    ReplyDelete
  17. kasi gegar blog dier !!
    hehhe.. singgah dr blog abg BEN..
    nice blog..
    keep writing yaww ~ :)

    singgah-singgah la blog kite.. :)

    ReplyDelete
  18. tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
    http://cintaelmiesya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. cik sue datang gegar kumpulan 2...

    salam perkenalan... =D

    ReplyDelete
  20. To Imnabila, terima kasih sudi singgah...blog LetsKepochi yang sangat menarik, lagi-lagi pasal kucing tuu..comel dan gebu betul bulu dia. Rasa macam nak peluk je.

    ReplyDelete
  21. To elmiesya (coretan si keyboard), terima kasih sudi jenguk blog akak yang tak lah sehebat macam blog-blog orang lain..biarlah apa yang kita coretkan itu mengarut asalkan kita suka dan tidak mengganggu orang lain teruskanlah menulis atau merapu..yang penting bahagia

    ReplyDelete
  22. To Cik Sue, terima kasih sudi singgah...salam perkenalan juga utk cik sue..keep in touch ok...siapakah wajah sichumel itu...tersangatlah chumel dan geram!!!!

    ReplyDelete
  23. salam singgah dari segmen abg Ben!
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

    ReplyDelete
  24. Capian Cakes N Cookies to mas saariMay 11, 2011 at 6:04 AM

    To mas saari, terima kasih sudi gegar ke blog yg tidak seberapa ini.

    ReplyDelete
  25. Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! :)

    Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D

    ReplyDelete
  26. Caspian Cakes N Cookies to Arol MubinMay 16, 2011 at 8:26 AM

    Terima Arol sbb dtg gegar blog ni, rasa mcm kerusi ni bergiyang tu...Nak berkenalan? boleh apa salahnya, kecik tapak tgn nyiru saya tadahkan.Tadi sempat jengah blog Arol..dasyat juga tu...keep writing...

    ReplyDelete